Crazyyy

Jag vet varken vad jag skriver eller håller på med längre.
De kom ju på mig igen att jag tagit imovane jag hittat hemma. (Vad som helst för att slippa ångesten! ) men det fattar ju inte dom!

De tror väl att jag är tung tung missbrukare och jag går inte med på det! 
Jag är rädd. Livrädd! Personslen häg ska prata med min läkare på måndag och jag är rädd att jag inte kommer få någon medicin alls. Jag funderar nämligen på att skriva ut mig på måndag för jag har ett bokst besök hos min läkare då så att de kan få ordning på hur jag ska göra med mediciner och allt. Tänk om de bara slänger ut mig utan nånting. Jag fixar inye det så ja, jag är rädd! Jag är ju en missbrukare nu...

Jag orkar inte...får inte lämna avdelningen, bara gå ut och röka. Vad fan ska jag göra???
Jag har blivit väldigt arg det senaste. Vet inte varför men skrek alla möjliga hemska ord igår efter en läkare som jag hatsr utan anledning!
Håller jag på att bli helt galen. 

Jag lägger ut konstiga ilskna grejer på facebook. Jag är väldigt lättretlig. Det som lugnar mig är mina egna insmugglade tabletter. Öhhh har jag problem då eller vad?
Fan för detta! 
Vet inte hur det ska sluta..


Allmänt | ångest arg avstinens #ångest #abstinens | | Kommentera |

Åka hem?

Personalen kom på mig igår när jag tagit imovane hemifrån så nu har de berättat det för läkaren och då har de nu bestämt att om jag vill fortsätta nedtrappningen så måste jag hela tiden vara på avdelningen och om jag ska gå ut och röka måste jag ha personal med mig och det är sällan de har tid med det så jag känner att jag lika gärns kan åka hem. 
Jag ska försöka fortsätta uttrappningen hemma men det kommer ju inte bli lätt...
Åh jag hatar att ta såna här beslut! 
Men jag vill kunna styra själv när jag ska ut eller inte.

Det kommer kännas väldigt konstigt att komma hem till en tom lägenhet och vad ska jag göra där? 
Men vad ska jag göra här? 

Detta blir svårt. 

Allmänt | | En kommentar |

Sleep baby sleep...

Ok..så nu har det lugnat ner sig. Är såå trött idag. Fick ta masa sömntabletter och theralen igår, kunde inte sova. Började tänka på pappa och mådde så dåligt. Allt kändes så overkligt. 
 
Har mest legat i sängen idag...
 
Jag kunde inte ljuga för min kontaktperson så jag berättade att jag tog två imovane hemma igår för att dämpa den värsts ångesten och abstinensen! De fattar ju inte vilket helvete det är vid varje sänkning och eftersom jag inte får tillräckligt starka tabletter här så får jag ju fixa det själv!
 
Men visst då kanske jag blir beroende av dom men just nu är lyrican viktigast att få bort. 
Eller ska jag lägga ner alltihop?! 
Jag känner en sån tomhet, kan inte känna glädje. Allt är bara jobbigt. 
Har självmordstankar som kommer och går. Blir lite rädd för mig själv ibland när jag tappar kontrollen och bara vill skada mig själv...
 
Åh låt mig känna mig piggare och bättre imorgon. Hoppas jag sover bättre i natt. 
 


Allmänt | lyrica #lyrica ångest | | Kommentera |
Upp