Vill att det ska kännas som förr

Jag känner mig inte som mig själv! Jag tycker inte om sånt som innan har gjort mig glad och jag känner mig bara avtrubbad och har tappat alla känslor. Det är så hemskt! Jag vill inte känna såhär mer! Varför går det inte över?! Jag har isolerat mig i min lägenhet i nästan en vecka nu...bara ligger, orkar inte bry mig om nånting och har ingen lust till nånting.
Jag har från och med igår höjt min dos av sertralin så jag tar nu 100 mg. Har inte känt något ännu förutom ökad ångest idag men vet inte om det beror på det. Det känns inte bra med denna medicin och jag har ju funderar på att byta tillbaks till den jag tog innan, cipralex men läkaren tyckte att jag istället kunde höja den jag tar nu. Sen jag började med lyrica igen har jag fått svårt att prata och det är verkligen inte kul. Jag klarar inte ens av att svara i telefonen. Jag vill helst bara vara ensam så jag slipper prata.
Min kusin var här en sväng idag, prata lite och åt lite mat. Kändes inte heller som det gjort förut och jag blir så ledsen över det. Jag vill ju bara få känna och må bättre!
Har hemsk ångest nu...känner att det är svårt att andas och är svag och skakig i kroppen. Jag tog en stesolid men den hjälper ju inte!
Vill att det ska vara som förut!
Allmänt | | Kommentera |

Mitt meningslösa liv

Jag orkar inte mer! Ska jag bara ligga här i soffan och låta livet passera? Ja tydligen...jag kommer inte från den. Jag har fastnat. Har aldrig mått såhär dåligt och jag vet inte om jag orkar kämpa denna gången. Jag har fått nog!
Det känns för djävligt att alla verkar så glada och lyckliga och ska fira midsommar imorgon medans jag bara får ligga här och må dåligt! Men jag vill inte heller göra något eftersom jag helt tappat lusten...
Jag känner ingenting om nånting...inget gör mig glad längre och jag kan inte förstå vad meningen med mitt liv är. Känner mig totalt handikappad. Klarar ju inte att gå ut. Klarar knappt att bara gå utanför dörren.
Jag har aldrig mått såhär dåligt! Vill bara försvinna.
Allmänt | | Kommentera |

Byta tillbaks till cipralex?

Det känns som jag skulle kunna sova i flera dygn. Är sååå trött och orkeslös! Fick tvinga upp mig förut för jag får ännu mer ångest om jag sover för länge. Jag orkar knappt sitta upp! Vet inte vad det beror på men kanske är för att jag börjat med lyrica igen, har ju bara tagit den några dagar.
Har fått svårt att prata och jag hatar det! Jag brukar få det nr jag tar lyrica men jag hoppas verkligen att det går över snart. Jag klarar ju knappt av att svara i telefonen för jag hör hur konstig och tillgjord jag låter. Det är hemskt!
Jag skulle träffat min läkare igår men jag orkade inte gå dit så mamma bad henne ringa mig. Hon ringde aldrig igår men jag har skickat ett sms till henne idag att hon ska ringa så jag hoppas hon gör det. Hon kunde ordna så att jag blir inlagd idag igen men jag vill inte det. Jag vet inte heller vad jag ska säga till henne. Jo jag ska fråga om jag får byta tillbaks till cipralex eller om jag ska höja dosen på sertralin. Åh vet inte vad jag själv vill. Men det känns som att jag mådde lite bättre när jag tog cipralex. Men är så rädd att jag ska få massa jobbiga biverkningar och må ännu sämre. Så vad att göra?!
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp