Vill känna mig glad

Idag är det nyårsafton och jag känner mig inte alls glad. När jag vaknade kände jag bara en hemsk tomhet. Och det gör mig så ledsen! Jag vill ju känna mig glad. Varför får jag inte göra det?

Känner ingen lust för nånting men jag vill ju så gärna känna lust! Jag orkar inte må dåligt mer!

Jag hoppas verkligen det känns bättre ikväll. En kompis kommer hit och vi ska äta och dricka lite gott. Hoppas, hoppas, hoppas det blir bra!

Ge mig lusten och glädjen tillbaks!
Allmänt | | En kommentar |

Ingen lust

När jag vaknade mig  i morse kände jag mig inte alls bra. Kände mig ensam och tom och vet att det kommer bli ännu en dag på soffan. Usch jag vill inte, vill inte bara ligga här och låta livet försvinna utan mig. Men vad ska jag göra?

I morgon är det nyårsafton och jag har ingen aning vad jag ska göra. Vet inte ens om jag känner för att göra något alls. Men det känns också hemskt att inte göra något. ÅÅh vad jobbigt allt är.

Det känns i alla fall lite bättre med skakningarna och ångesten så det borde jag verkligen vara glad över men känner ändå inte speciellt mycket. Men jag ÄR glad över det.

Det är en så hemsk grå och trist dag idag och jag har ingenting att göra och det är så tråkigt!!! Vet inte vad jag vill göra men nånting!

Nä idag finns det ingen lust för nånting.


Allmänt | | En kommentar |

Skakig och ångest

Julen är nu över och det känns rätt skönt. Julen blev inte alls som jag hade velat. Jag mådde ju inte bra och inte heller min pappa. Jag var trött på folk och ville bara vara ensam så på juldagen åkte jag hem till min lägenhet igen.

Sen jag kom hem från avdelningen har jag inte alls mått bra. Är skakig och svag i hela kroppen. Får hemsk ångest när jag är bland människor och min sociala fobi och ångest har blivit mycket värre. Jag trodde ju att det berodde på att jag började med litium så jag slutade ju med den men det här hemska går ju ändå inte över. Vad är det för fel på mig?!

Jag orkar inte må dåligt mer! Jag ska vara hos läkaren om en timme så jag ska snart gå men jag har hemsk ångest. Vågar egentligen inte gå ut men jag vet att jag måste! Kan inte gömma mig här inne mer. Får bara sån hemsk ångest när jag tänker på att jag måste gå ut och möta människor och hur de kommer granska mig. Usch jag vill inte!

Jag har ju också börjat äta massa så jag har ju gått upp i vikt och det mår jag såå dåligt över! Hatar det! Därför ska jag i dag försöka promenera en bit. Är bara rädd attt jag ska ramla ihop. Känner mig så svag.

Är så ledsen att min pappa mår dåligt. Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att han snart mår bättre! Annars kan inte jag heller må bra. Älskar min pappa ♥

Nu ska jag försöka ta mig iväg. Usch vill inte egentligen men måste försöka.

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp