Står inte ut!

Jag mår så fruktansvärt dåligt! Jag tror inte det går att må sämre än såhär! Jag vet inte vad jag ska ta mig till eller vart jag ska ta vägen!
Har börjat med en ny medicin, venlafaxin som jag nu tagit i ca 2-3 veckor. Och jag tror det är den som gör att jag mår såhär hemskt dåligt! Jag har haft en väldigt hög dos, 225 mg och tror att även det kan vara en orsak så idag har jag sänkt den till 150 mg.
Jag är så ledsen och så arg att det ska vara såhär! När ska jag få må bra???!!! Jag står inte ut! Jag har en hemsk ångest hela tiden och tomhetskänslor, meningslöshetskänslor, hopplöshetskänslor, ja jag har allt hemskt man kan få! Hur mycket ska man behöva stå ut med?!
Jag vågar inte heller gå ut för jag känner mig för ful för att visa mig bland folk och jag får hemsk social fobi! Ingenting, absolut ingenting gör mig glad nu. Allt känns helt svart! JAg vill inte, vill inte ha det såhär!
Snälla ta bort det!!! Gör mig bra! Gör mig glad! Ge mig mina känslor tillbaks!
Jag klarar inte av det här!
Allmänt | | En kommentar |

Varit inlagd

Jag blev då inlagd igen. Har varit det i ca två veckor och kom hem igår. Jag mådde så fruktansvärt dåligt så jag klarade inte av att vara hemma längre. Det var hemskt!
Jag har börjat med en ny medicin nu, venlafaxin heter den och jag har tagit den nu i två veckor. Det är en antideppresiv medicin och jag hoppas verkligen att den kommer hjälpa bättre en dom andra jag tagit!
Det känns konstigt att vara hemma igen och ensamheten börjar ta över. Jag vill inte!  Det är skönt att vara hemma men ändå inte.
Har hemsk social fobi och ångest och jag har ännu inte vågat ta mig ut själv. I morgon ska jag till min läkare så då måste jag försöka komma dit. Hoppas det går bra!
Jag har fått väldigt svårt att sova på nätterna trots att jag tar min sömntablett. Det är så jobbigt! Kändes så tomt när jag vaknade i morse och har varit väldigt trött och orkeslös hela dagen. Som tur var så fick jag lite besök av min syster, bror, brorsbarn och min kusin så då kom jag igång och städade lite i alla fall. Är så glad att jag inte är helt ensam!
När jag var inlagd så frågade de om jag ville ha ett slags boendestöd när jag kom hem och jag visste inte vad jag skulle svara. Det innebär att jag har en slags kontaktperson som kan hjälpa mig att komma ut när jag isolerar mig. De ska ringa mig i morgon bitti och då ska jag ha bestämt mig. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga.
Jag tror inte jag klarar av att ha en främmande människa som ska följa med mig ut och iväg på olika saker. Det kan säkert vara bra för många men jag tror inte det är något för mig tyvärr.
Får se hur det blir med det.
Natti
Allmänt | | Kommentera |

Ta mig härifrån!

Mår så fruktansvärt dåligt igen! Vet inte vart jag ska ta vägen. Vet bara att jag inte vill vara här! Jag hatar mitt liv just nu! Allt är så tråkigt och jag har tappat lusten för allt. Ingenting käns roligt och det har det inte gjort på väldigt länge!

Känner samtidigt att det är något fel på mig och jag hatar hur jag ser ut. Skäms för mig själv när jag är bland människor. Jag vill bara gömma mig där ingen kan se mig. SÅ det är vad jag gör. Jag ligger här i min soffa dag ut och dag in och livet försvinner utan mig.

Jag står inte ut! VAd ska jag göra? Cymbaltan som jag började med har ju inte hjälpt ett skit! Börjar tvivla på om någon medicin alls fungerar på mig. Jag har ju testat så många olika och ingen hjälper ju! Jag orkar inte mer. Jag orkar inte leva såhär!

Jag ska till läkaren idag men antagligen kommer hon inte kunna hjälpa mig och då kommer jag känna mig ännu sämre. Jag vet inte vad jag ska säga. ÅÅh jag vill bara försvinna nu!

Jag känner ingenting, ingenting!
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp