Jul. 31, 2013

Allmänt | | Kommentera |

Strattera forts

Idag är det min fjärde dag efter höjningen med strattera. Tar nu 60 mg. Som jag skrev igår har jag mått riktigt, riktigt dåligt. Jag har i alla fall inte de starka dödstankarna men känner mig riktigt konstig. Jag är helt orkeslös men hade ändå svårt att sova i natt. Jag har fått svårt att prata. Det går liksom långsamt och jag har märkt att andra har svårt att höra vad jag säger. Verkligen kul!!! Jag mår illa, har konstant ångest, svettningar och väldigt trött.
 
Jag tänkte sluta ta den men jag kan inte redan ge upp. Jag ska ge den en vecka till och är det inte bättre då så slutar jag med den. Jag är så trött på alla mediciner!!! Tänk om jag bara kunde slippa dom! 
Jag ger denna en chans och funkar den inte så tänker jag trappa ner alla mina mediciner....vem vet, jag kanske skulle må bra då...
 
Jag fick även starkare lugnande men de hjälper inte ett skit om jag inte tar flera. Ska ta två om dagen men tog tio st på två dagar. Fan för det här. 
Det är jättefint väder ute, sol och sommar och här ligger jag i en varm liten lägenhet och mår skit. Jag är så arg och trött på detta!!!
 
Hur kunde det bli såhär? Vad är detta för liv. Jag vågar inte ens gå ut och sätta mig på gräsmattan utanför. Tror att alla tittar just på mig och tycker att jag ser rolig och konstig ut. Jag är helt besatt av vad andra tycker och tänker. Åhh vad jag önskar att jag kunde stänga av min hjärna! Detta är ett helvete. Att hela tiden vara på helspänn och rädd så fort en människa syns. Jag orkar inte mer! Och inga mediciner hjälper ju. Inte ens blabd de starkaste lugnande! Vad är det då för fel??!?!!!
 
En kompis undrade om jag vill åka med henne och hennes familj till <Båstad tisdag till söndag. De har tydligen nån sommarstuga där. Jag vet inte om jag vill eller vågar men annars kommer jag ligga här resten av veckan. Känns skrämmande att åka med när jag är såhär ostabil. Tänk om jag blir ännu sämre och vill hem?! 
 
Åh jag hatar alla desa beslut och min sociala fobi!
Allmänt | | Kommentera |

130721

Har haft bland de värsta dagarna i mitt liv! Hela förra veckan låg jag mest i min säng, vill inte prata eller umgås med någon. Överdoserade tabletter och skar mig varje dag. 
I fredags var jag hos min läkare och då hade jag tagit strattera i en vecka, 25 mg. Kände inget direkt av den så nu bestämde hon för att höja den till 60 mg. Tog min första tablett i fredags pch har aldrig mått så dåligt. Det enda jag ville var att dö. En fruktansvärt känsla som jag inte kan beskriva med ord. Jag kunde ha tagit mitt liv, helt seriöst för jag brydde mig inte ett skit. MEN jag kämpade emot. 
 
På lördagen mådde jag lika dåligt. Jag var hemma hos min brors flickvän. Jag hade ingenting att säga och själv sa hon inte myckt heller. Jag kände att jag hade ovanligt svårt att prata och jag ville fortfarande bara dö. Och det tänkte jag göra.
Jag gick med på att att följa med hem till hennes pappa och vi drack en del. Mycket! Det var hemskt att sitta bland de andra, hennes pappas sambo med vänner. Ja sa typ ingenting. Jag väntade bara på rätt tillfälle att stoppa i mig alla tabletter jag tagit med. 
Men det blev inget bra tillfälle och till slut blev jag så full och trött så jag ville bara sova. Orkade inte. Somnade fort och sov länge i morse. Jag har varit jätttrött hela dagen och jag vet inte om det beror på medicinen eller all alkohol. 
Är hemma igen och vill bara gå och lägga mig nu och klockan är bara sex. 
 
Jag vet inte vad jag känner idag men inte lika dåligt i alla fall men jag känner en total hopplöshet och jag vet inte hur det ska gå med nåt då min extrema sociala fobi förstör allting och det känns som mitt liv är slut. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp