Inte bra

Mår dåligt, mår riktigt dåligt...Jag vill liksom inte existera just nu. 
Träffade min läkare i morse och hon försökte lägga in mig men det finns inga platser. Dessutom vill jag inte lägga in mig. Jag vill bara få bort den här hemska känslan i bröstet som får mig att vilja vrida ut och in på hela mig själv. Jag står inte ut!
Men jag måste...Eller? 
Undrar bara hur jag ska klara det när allt är kaos och jag bara vill försvinna. 

Att försäkringskassan strular med mina pengar gör det inte heller bättre direkt. De måste fixa det idag! Annars är jag körd. 
Fan för alltihop, 
Min kusin kom hem i förrgår och självklart blev det för mycket alkohol som slutade med stt jag tänkte ta livet av mig. Men det gjorde jag inte. Skar mig i handleden istället. Ville bara dö. 

Ska livet fortsätta såhär? Kommer det aldrig bli bättre? 
Åh låt mig slippa detta plågande! 
Nu ska jag fortsätta försöka överleva denna dagen. Allmänt | | En kommentar |

Still breathing

Ja...Jag lever fortfarande. Jag kämpar, kämpar och kämpar mot de här hemska demonerna som vill dränka mig. Just nu vill jag gå och dränka mig själv. 
Har en hemsk känsla i bröstet som jag inte kan förklara men den är fruktansvärd så för att stå ut har jag fått tredubbla dosen av lugnande så nu känner jag mig helt drogad. Åh vad jag bara skulle vilja få morfin just nu och bara tyna bort i en skön känsla men jag får ta av det jag har. Kan hända att det blir för mycket men jag bryr mig faktiskt inte just nu...
Min läkare har försökt lägga in mig men det finns inga platser nånstans, vill inte bli inlagd ändå men jag är rädd för hur detta ska gå. 
Orkar inte skriva mer. Vi får se om jag överlever tills imorn. 


Allmänt | | Kommentera |

Slut

Nu är det slut. Jag orkar inte mer. Nu får det vara nog för alltid. Det värsta av allt är att ingen bryr sig så vad spelar det för roll om jag är levande eller död. Ingen skulle sakna mig. Jag vet att jag är löjlig och barnslig som skriver här men jag måste få ur mig det. Jag har aldrig mått såhär dåligt och så länge! Det går inte över. Jag mår bara sämre och sämre och det finns ingen mening med mitt liv. Jag har ingenting, ingen. 
Så varför lever jag? 
Mina känslor är i kaos, föresten jag har inga känslor. Jag är helt avtrubbad och allt är de förbannade medicinernas fel. Det är de som har förstört mitt liv. 
Mitt liv är förstört! Förlorat. Och det går inte att ordna på något sett. 
Jag har inget hopp kvar. Och ingen finns här för mig. Jag hatar allt och vill bara inte vara med mer. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp