En underbar dag <3

Idag har jag faktiskt haft en underbar dag med min pappa och syster. Vi hade såå mysigt och det blev mycket skratt. Det behövdes!

Jag mår väl ok men den sociala fobin är jobbig och mina tankar om mig själv! Men idag kunde jag för en stund få glömma det vilket var så skönt! Vet inte vad jag skulle göra utan min fina familj ♥

Imorgon åker jag då iväg till Skåne och behandlingshemmet. Eftersom jag inte längre känner så mycket så är jag inte så orolig heller. Men men kanske blir det imorgon. Jo jag är väldigt orolig för det sociala. Att sitta och äta med främmande människor varje dag, att bli uttittad och att de andra ska tycka att jag är konstig och tråkig. Men jag MÅSTE kämpa mig igenom detta och ska verkligen försöka.

Har en del kvar att packa men jag orkar inte mer idag så tror att jag gör det imorgon bitti innan jag åker. Jag skriver här igen i morgon kväll så får vi se hur det har gått!Allmänt | | En kommentar |

Trött av sertralin

Den förlamande tröttheten är tillbaks. Jag sover minst 10 timmar per natt och ändå när jag vaknar så är jag sååå trött, jag får tvinga upp mig och jag orkar ingenting. det är så jobbigt! ag brukar vara trött men sen jag började med sertralinet så är jag såå mcyket tröttare och jagorkar inte ha det så. Ska sänka dosen till 50 mg och se om det hjälper.

Förr kunde jag tycka det var kul att nån gång ta några öl med vänner men nu efter två öl så vill jag bara gå och lägga mig och det är inte kul! Varför går allt emot mig?!

Jag åker till behandlingshemmet på måndag och jag måste packa men jag orkar inte...Jag vill göra nåt kul ikväll när det är näst sista dagen hemma men jag är ju så trött och inget känns ändå speciellt roligt. Allt känns fortfarande bara helt samma. Jag känner mig likgiltig, har inga känslor, är som en zombie och det är hemskt! Visst ångesten är borta men såhär kan man inte heller ha det. Att aldrig få kännna!

Har gått upp i vikt igen känns det som och jag mår väldigt dåligt över det! Känner mig fetast i världen och hemskt ful! jag hatar det!

Måste fixa här hemma och duscha men jag orkar ju inte...vill vara pigg men slippa ångesten! åh vet inte hur jag ska göra med nåt.Allmänt | | 3 kommentarer |

Försvinn hemska ångest!

Jag HATAR denna jäkla ångest och sociala fobi som förstör mitt liv!!! Jag har i alla fall lärt mig att jag inte kan dricka alkohol, allt blir så mycket värre då. Ångesten blir ännu starkare och jag blir ännu mer obekväm i mig själv. Åkte hem från en kompis förut och jag kände mig så fruktansvärt obekväm, ful och tjock! Fy fan! Klarade inte av att gå in i affären eller nånting. Knappt gå av vagnen. Jag fick skynda mig hem där jag kan gömma mig för alla människor. Varför ska det vara såhär?! Jag orkar inte mer!!!

Hur fan ska jag klara att bo på ett behandlingshem med massa främmande människor när jag inte ens kan träffa EN kompis utan att få världens ångest???!!! Om jag inte fixar det så orkar jag inte med detta livet mer! Då kommer jag ju inte klara nåntning!!!

Blir bara så ledsen och besviken på mig själv...

Allmänt | | Kommentera |
Upp