Misstake of the day!

Okej...första misstaget jag gjorde idag var att inte åka och träna på gymmet. ANdra misstaget var att inte göra nånting alls med dagen. Och misstag nummer tre vara att jag nu tog en halv sömntablett som jag ju INTE skulle göra. Ja och nu känner jag mig helt värdelös! Fan! Men jag får ju sån ångest!! JAg blir skakig i hela kroppen, på helspänn, omöjligt att slappna av. Blir extremt lättirreterad! Har vart arg hela dagen. Får svårt att prata, vågar att inte gå ut. Fan för detta. Just nu vill jag bara hälla i mig en hel burk med lugnande. Men det har jag inte så det är ju ingen risk.
 
Jag visste att det skulle vara svårt att göra detta och jag är så arg att jag inte kunde stå emot. Åhh detta känns inte alls bra. Hur ska jag klara detta??!!!
 
JAg vill ju...JAg vill ju göra min behandling på ett riktigt sätt. INte såhär. Håller jag på såhär så kommer jag ju aldrig bli bättre men va fan! Mitt liv är ju så tråkigt och meningslöst. Är det fel att jag vill känna mig avslappnad och vara utan ångest?!  JAg kan inte se att det är fel men tydligen så är det ju det. Jag vet inte ens om jag vill sluta med mina lugnande längre...Men jag borde ju göra det medans jag är kvar här. Nä alltså jag får väl försöka imorgon igen eller nåt...
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Utsättning av lugnande...

Usch...Idag har jag ingen lust med nånting...Blev så irreterad på på personalen som tar med sig en elev utan att fråga först.. Det är inte så jäkla roligt att det kommer någon helt främmande när jag precis kommit upp från sängen och håret står åt alla håll och jag går i pyjamas. Fy! 
 
Vet inte varför men jag är inte alls på humör...Brukar ju åka och träna vid denna tiden men jag har bara ingen lust idag..det är bara det att jag får dåligt samvete om jag inte gör det men det måste väl ändå vara ok att hoppa över det nån gång! Vet däremot inte vad jag ska göra istället, dagen blir ju så lång när man inte gör nåt...men det är svårt när ingen motivation eller lust finns.
 
Igår var jag  i alla fall i kyrkan på en "stilla stund". Jag har ju börjat träffa en präst, mejlade kyrkan och frågade om det gick att få träffa någon och prata. Jag har ju skjutit upp det innan jag vågade gå dit men men några ´lugnande så gick jag dit. Jag ahr ju velat detta länge...önskar bara att jag kunde känna mer...
 
Jag måste sluta med dessa tabletter! Och jag ´har också tänkt göra det. Från och med idag kommer jag börja trappa ner på dom...Jag brukar ju ta en halv så nu har jag bara tagit en fjärdedel. JAg kommer antagligen inte våga gå ut så jag får väl isolera mig här i lägenheten några dagar tills det blir bättre....om jag nu klarar det. Det är ingen liten ångest som kommer! Men jag måste försöka.
 
Jag har funderingar på att starta en till blogg men jag vet inte riktigt vad den ska handla om...Förslag?
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Fin låt av Magnus Uggla...

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när  den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du  kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i  hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i  gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en  cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på  kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din  oskuld flytt
behöver inte ha så brått

Första gången som du ska hålla  nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du  är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla  ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du  är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då  du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort  ändå

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du  ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den  dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du  ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Fin text av Magnus Uggla.
Allmänt | | Kommentera |
Upp