Förvirrad

Förstår inte vad som händer...
Personalen kom på att jag tagit lugnande så jag var tvungen att lämna hemmet och åka till gbg. Trots att jag sa att jag inte har nånstans att bo. Är nu i gbg och får flytta runt på olika stället vilket är väääldigt jobbigt! Speciellt då jag inte mår bra.

Jag har hemsk konstant tryck i bröstet och svårt att andas hela tiden och jag orkar inte mer!
Jag ringde min läkare och hon vägrade ge mig starkare tabletter. Det hon kunde göra var att höja de mediciner jag har och sätta in cipralex igen. Den antidepressiva jag hade en gång under flera år. Jag fick föreslå den eftersom den har fungerat bäst. Men såklart ger den också viktuppgång och sist jag tog den gick jag upp massor. Vägrar göra det igen så nu är jag osäker om jag verkligen ska ta den.

Jag måste lämna urinprov och få svar att det är negativt från benzo innanjag får åka tillbaks till skåne. Detta har varit väldigt krångligt men får försöka imorgon igen. Så att jag kan komma tillbaks! Vill inte vara här när jag inte har nåt eget ställe. Ååååhh detta är sååå jobbigt.

| | En kommentar |

Åååh!!!

Vad är det för fel på vissa människor??!!!! Jag har så jäkla ångest och säger det till personalen och jag säger att jag är arg på allt och alla och så bara vänder hon det till att det var personligt mot henne och börjar anklaga mig för att jag är arg?! Va fan? De borde väl istället tycka det är bra att jag för en gång skull visar känslor??!!

Hon bara gick utan att ens säga hejdå. Bitch!!!

Nu får det vara nog! Jag kräver att få medicin som hjälper mot denna jäkla ångesten!!!

Jag orkar inte mer!!!

| | Kommentera |

Ååååångest!

Har sån fruktansvärd ångest. Jag står inte ut mer! Känner konstant andnöd och extrem oro och ångest! Varför går det aldrig över?! Jag blir galen på detta!

Åkte hem till gbg och ångesten blev ännu värre så jag fick åka tillbaks igen och nu sitter jag här och har svårt att få luft för jag har sååå stark oro och jag vet inte för vad!! Det är hemskt!

Jag är så arg över det! Att aldrig kunna slappna av! Jag är rädd för precis allt och jag förstår inte varför. Har haft såhär länge nu och det blir bara värre och värre.

Jag har tagit paroxetin flera veckor nu och den hjälper ju ingenting! Snarare gjort det värre. Med ångesten.

De får hjälpa mig annars flyttar jag hem så jag kan få nåt lugnande. Jag klarar inte detta länge till. Det är för plågsamt.

Hemska, hemska ångest. Försvinn!!!

| | Kommentera |
Upp