Inget ljus var jag än vandrar

Var då hos läkaren idag...gick sådär. Jag sa att jag KAN INTE HA DET SÅHÄR. Hon förstod det och kunde ordna så att jag blev inlagd men jag ville inte det. Bestämde mig för att åka ut till min bror istället så nu har jag precis kommit hit. Känns konstigt men bättre än att komma hem till min tomma lilla lägenhet.
Jag har nog aldrig mått såhär dåligt. Det enda jag vill är att försvinna! Funderar starkt på att hälla i mig alla tabletter men tror inte att jag vågar. Jag vill tro att det kommer bli bättre men jag kan inte se något ljus. Allt är bara svart...
Kan inte se på tv, kan inte läsa, ingenting. Kan bara lyssna på deppig musik och drömma mig bort. Längtar till att klockan ska bli åtta så jag kan ta min sömntablett och sova............
Jag undrar vad som ska kunna hjälpa mig ur detta helvete?! Finns det ens något. Jag vill inte ha det såhär. Känna konstant tomhet är så fruktansvärt! Vill bort från mig själv men det går ju inte.
Jag får hoppas på att jag får komma till behandlingshemmet som jag ansökt om. Måste ringa dit imorgon för att skynda på det. Jag orkar inte det själv men får be mamma eller pappa ringa åt mig.
Vill inte mer!
Allmänt | | Kommentera |
Upp