!!!

Döda mig bara för nu orkar jag inte mer!!! Jag är så arg, så fruktansvärd arg och jag vill bara skrika tills inget mer ljud kommer ut! 
Men det går ju inte, nej för då är man ju verkligen ett riktigt psykfall men jag har god lust att bara skita i vilket men det kan jag ju inte heller för jag måste ju hela tiden anpassa mig efter vad andra människor tycker att jag ska bete mig och jag är så jävla trött på det!!!

Jag vet inte vad som hänt eller varför jag blivit så arg. Kan bero på att jag inte har nån lyrica kvar så jag kommer väl få en djävulsk abstinens och ångest de närmsta dagarna. Och jag kommer inte få några förens onsdag. 
Om jag överlever tills dess. För nu är jag på gränsen. Verkligen.  

Jag är så in i döden trött på att leva såhär och det blir bara värre och värre. 

Hur fan ska detta gå till?! Var ska jag få ur mig all min ilska som jag burit på i sååå många år??!!!  Och hur?! 

Vill bara försvinna bort till en annan värld där jag slipper allt detta för jag har fått nog och ingen hjälp finns. 


Allmänt | | 2 kommentarer |

Tillbaks

Nu var det ett tag sedan som jag skrev igen...Jag är fortfarande kvar men det är väääldigt kämpigt, varje dag. Min sociala fobi har blivit mycket värre och det gäller min ångest också. Mina stesolid hjälper inte längre, inga mediciner tycks hjälpa och jag undrar vad det är för fel på mig. 
 
Jag har legat inne på psyk rätt mycket det senaste men jag blir inte bättre! Jag börjar få panik! Är det så här det ska fortsätta? Sitta isolerad i lägenheten och inte våga gå ut? Leva med ständig ångest och oro?
 
Jag orkar faktiskt inte mycket mer nu. 
 
Får se hur länge till jag orkar med detta. Allt jag vill är ju att få må bra och kunna leva ett hyffsat bra liv men det verkar ju vara omöjligt för mig. 
 
Jag känner bara att tiden går så fort och ingenting händer. Jag kommer ingen vart...Det känns lite som att det är nu eller aldrig. 
 
De flesta dagar går åt till att överdosera tabletter och sitta ensam och tänka, oroa mig och tänka ännu mer...Önskar jag kunde få byta ut min hjärna för jag tror den går sönder snart. Likadant mitt hjärta...
 
Skriver mer snart...
Bless you...
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp