Hur ska detta gå?

Nu är jag nära att göra något. Jag är så arg och så ledsen över att jag aldrig kan få känna mig som en del av de andra i en grupp. Jag är alltid den som är utanför och ensam..den som ingen vill prata med. Det känns som när jag gick i skolan..och det var ett rent helvete att aldrig få vara med. Och om det nu ska bli samma här så fixar jag inte att vara kvar och då är allt kört! Då orkar jag inte kämpa mer. Jag tycker bara att det är så lite jag begär men ingenting ska jag få.

Åt precis middag här och det var hemskt! Seriöst så undrar jag varför fan de andra är här?! De snackar hela tiden om den fina gemenskapen här på våran avdelning och hur alla vill vara på våran avdelning! Skitsnack! Vilken gemenskap? Den att alla umgås och har kul förutom mig då...men jag räknas väl inte till nåt! Jag är nog osynlig så därför finns jag inte.

Hur ska jag klara mig igenom detta?! Och utan nånting att se fram emot. Jag hade velat se idol ikväll men nä då ska folk från andra avdelningar sitta i VÅRAT tv-rum så det blir ju inget med det. Får i så fall sitta ensam på mitt rum och kolla...mm känns ju jättekul...

Nä det här är bara för mycket just nu!
Allmänt | | 2 kommentarer |

Varför?!

Är det såhär det ska vara?! Ska de få ha roligt och skratta ock kunna vara avslappnade medans jag ska vara på helspänn, vara konstant rädd och orolig och aldrig få känna glädje????!!!!!

JAg tycker att jag verkligen har kämpat och fortfarande gör men jag ska bara få ta emot skit hela tiden och aldrig få må bra!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ ARG ÖVER DET! Jag orkar inte mer!!!

Fan! Blir irriterad bara av att höra dom! Jag kan inte vara kvar här om det är såhär det ska vara?! Det går bra inte. JAg vägrar vara den som inte får vara med!
Allmänt | | 5 kommentarer |

Jag klarade det!

Ja jag var då på färdighetsträningen och det gick väl sådär men jag klarade att svara på det frågor jag fick...Tyckte jag lät väldigt konstig och jag kan inte prata avslappnat bland människor jag inte känner men jag pratade í alla fall. Vågade till och med ifrågasätta en sak angående läxan vi hade. Vi skulle egentligen läsa högt från ett papper och jag blev livrädd men det var ingen av de andra i gruppen som ville det så vi slapp det. Phu!

Men kan inte heller denna gången helt ta åt mig äran för att jag klarade av det..fick ta två oxascand så blev rätt lugn av dom. ÅÅhh vad skönt det hade vart om jag kunde få ha sånatabletter bara vid såna tillfällen. Varför kan jag inte få det?! Jo jag vet att de är beroendeframkallande men jag vill ju bara ha de vid speciella svåra situationer. Och det kan jag inte förstå varför jag inte får.

Jag har ju några tabletter kvar som jag tog med mig hemifrån sist men de är ju snart slut sen har jag inga fler och då vet jag inte hur jag ska klara det.

Usch nu känns allt sådär hopplöst och meningslöst igen och jag får panik över att känna så. Är rädd för att göra något dumt och jag vet inte hur jag ska göra för att inte göra något sånt...Försöker komma på saker att göra men vet inte vad...Jag har flera böcker som jag skulle vilja läsa men jag har ingen ro till det. Jag skulle kunna städa mitt rum lite men det har jag ingen lust med...kolla tv eller film har jag inte heller någon ro till just nu så vad ska jag göra för att tänka på något annat?

Hmm betala räkningarna måste jag ju så ska försöka med det nu...
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp