Hemska tid

Mår verkligen inte bra just nu. Det här med julen sliter ut mig totalt. Glad att den snart är över! 
Sedan min älskade pappa gick bort så vill jag inte fira någon jul. 

Jag har stora problem med mina mediciner. Har tagit för mycket varje dag och trots detta har jag hemska panikattacker emellanåt. Jag står snart inte ut mer.
Jag orkar inte leva såhär mer men jag vet inte hur jag ska kunna bli bättre. 
Jag är rädd för döden också så det är ett problem. 
Alltid får jag välja mellan pest eller kolera. Jag är trött på det!!!

Ständigt ont i magen och ångesten som vrider sig som en kniv i bröstet! Jag får svårt att andas. Har en panikkänsla som aldrig vill ge med sig. 
Livrädd för hur det ska gå när mina tabletter är slut om två dar och ingen läkare kan hjälpa mig.


Kan jag inte bara få somna in lugnt och tryggt och slippa vakna till detta kaos. 

Aldrig känt mig så ensam som nu men vill inte heller umgås med någon och då är jag hellre ensam. 

Vet inte vad jag ska ta mig till faktiskt. Känner  bara hur allt går utför...Och jag kan inte stoppa det. Jag bara låter allt falla. Och jag faller med...
Allmänt | | En kommentar |

En enda dimma

Ja...Jag lever i en dimma av tabletter och alkohol just nu. Men imorgon är det slut med det- Hemsjukvården ska nämligen komma VARJE DAG och lämna ut mina mediciner, då också 300 mg om dagen vilket gör att jag inte kan överdosera. Först sa hon, sköterskan från hemsjukvården att jag skulle få mediciner för fyra dagar. Då tänkte mitt "missbrukar-jag" Okej,,Hmm då kan jag ju övedosera typ två dagar MEN då kom mitt "riktiga jag" till förnuft och sa att " Egentligen borde ni komma flera gånger om dagen och hon höll med och då bestämde hon att hon kommer att komma varje dag. Jag vet inte vad jag känner om det. Idag gick jag med på det.
Imorgon blir det annat...Det ska gudarna veta. Åh herre Gud hur ska jag klara detta.
INGEN LYRICA. Hur ska jag överleva? Hur ska det gå? Jag kommer må sååå fruktansvärt dåligt men mår inte mycket bättre nu.
Jag vill hela tiden fly från mig själv, på alla möjliga sätt, bara jag slipper bara vara. Då menar jag främst att vara utan lyrica.
 
Jag vet att jag borde stannat på avdelningen för jag klarar inte detta ensam MEN om jag nu bara får 300 mg utdelat per dag så kan jag inte ta mer. Jag är livrädd.
 
Inte bara allt detta utan jag måår ständigt illa, har problem med magen, tappat aptiten. Totalt orkeslös. Min syster fick komma idag och diska åt mig för JAG HAR INGEN ORK. Tack älskade syster♥
 
Nä...Jag mår inte bra. Har en ständig stresskänsla att något måste hända, att jag måste få ordning på mitt liv nån gång. Tiden går ju och jag vill ju få ha ett riktigt liv. Jag kan bara inte se mig ha det.
Vet inte vad jag ska ta mig till. Känner mig ensam, men det är jag själv som isolerar mig. Jag orkar inte vara social, speciellt inte nu, när jag inte har någon energi alls. Det är ett under att jag orkae gå och slänga soporna idag, att jag nu sitter här och skriver.
 
Vill bara sova, sova, sova men ändå inte. 
 
Önskar att ett mirakel kunde ske. Snälla. För nu står jag på gränsen till totalt förfall och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det levande...
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Hemna

Sorry...Inte skrivit på några dagar. Det har inte varit bra. Jag skrev ju ut mig i panik IGEN och det var kanske dumt men jag vägrar känna mig som en fånge!
Så det ångrar jag inte MEN jag har stora problem att klara detta ensam. 
Jag har överdoserat tabletter, druckit alkohol, betett mig illa mot mina nära. 
Jag mår sååå illa hela tiden, magen mår inte bra, totalt orkeslös. 
Ligger nu med hemska självmordstankar. 

Jag orkar inte mycket mer om det ska vara såhär. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp