Fuck it

Vet inte vad jag skrev igår men det gick åt skogen med lyrica..som vanligt. Jag orkar inte mer. Jag ger upp! Jag är trött, sååå trött på alltihop och inte bara psykiskt utan även fysiskt. Jag är totalt utmattad och hur mycket jag än sover så känner jag mig inte piggare. 
Senast igår kväll fick jag självmordstankar igen. 
Jag ser nämligen hur mitt liv går utför, vilket det gjort länge nu, jag ser ingen utväg ur min sociala fobi, ångest och depression. 
Den enda gången jag känner mig lite lugnare och tillfreds är när jag får mina lyrica. MEN nu ska öppenvården trappa ner den och mina lugnande och först var jag med på det. Det är till och med något jag velat länge men nu ser jag inget. Jag kommer aldrig bli bättre. Det jobbiga är att de har redan sänkt lyrica med 300 mg och det räcker inte! Åhh jag är så arg och less på alltihop! Inget blir nånsin bra. Och det enda jag kan göra är att sitta här isolerad för det är för plågsamt att bara gå utanför dörren. 
Jag förstår faktiskt inte meningen med att leva såhär. Det är ju totalt meningslös. Jag vill inte, jag orkar inte, jag kan inte!!!





Allmänt | #depression #ångest #missbruk #socialfobi | | En kommentar |
Upp