Det här går inte

Jag vill inte vara här mer! Jag har fått nog. Sociala fobin och ångesten är värre än nånsin och idag fick jag "typ" en utskällning av sköterskan för att jag inte tar mina mediciner som de vill. Det är ju för att jag inte mår bra av dom!! Det sa jag också men det kändes som att han verkligen ville bråka med mig. Jag sa i alla fall hur jag vill ta dom och han skulle ringa läkaren men han sa att det är inte alls säkert att läkaren går med på det. Sen sa jag också att jag vill byta ut min antidepressiva medicin och han sa att jag får vänta i 15 dagar på att få träffa läkaren. Då sa jag att jag vägrar vänta så länge...då sa han bara att det måste jag. ÅÅhh jag blir så arg!

Jag orkar inte med det här. Jag mår ju inte bra! Varför vill de inte hjälpa mig?! Det är ett rent helvete för mig att vara här och de gör inget för att göra det lättare för mig! Och eftersom jag inte vågar säga nåt så vet dom ju inte hur dåligt jag mår så det är jäkligt svårt! Och jag hatar att det har kommit två tjejer till. Det var ju bra som det var! Fan!

Känner mig sååå ensam!
Allmänt | | 4 kommentarer |

Står inte ut!

Hemska, hemska dag!!! Ångesten har ju som sagt blivit värre och idag känns det verkligen!!! Jag vet inte hur jag ska klara detta. Vaknade till tomheten i morse igen som vanligt men tvingade upp mig, gick en liten sväng till gymmet och sen till terapeuten. Har ju skrivit innan om mina talsvårigheter och det var lika hemskt idag! Fruktansvärt hur det kan bli så. Jag får inte fram orden så som jag vill och jag hör hur hemskt det låter och samtdigt kännad den gnagande ångesten som gör att jag inte kan andas! ÅÅHH vad jag hatar det!

Så fort jag får en fråga blir jag helt ställd och vet inte vad jag ska säga...vill ju egentligen inte säga något alls och det är ju speciellt svårt när det inte går att prata normalt. Nä usch idag vill jag bara ge upp allt. Skrev i alla fall kontrakt på terapin idag..vet inte riktigt vad jag känner om det. Vet ju inte om jag kommer klara av det.

Idag kom den nya tjejen hit och den andra tjejen som har varit iväg några veckor kom också tillbaks. HEMSKT! Varför?! Varför kunde det i nte bara vara vi som var. Det har ju ändå varit hyffsat lugnt och skönt men nu ska det förstöras och jag mår sååå dåligt av det. Jag har så otroligt svårt för människor över huvud taget men speciellt nya människor.

Jag mår riktigt dåligt idag. Hade jag haft några piller så hade jag lätt tagit dom men nu har jag inte det och det gör mig så arg! Har de verkligen rätt att blockera mig från att ta ut mina egna mediciner?! Jag är ju en vuxen männsika!!!

Jag har sån ångest just nu! Känns som jag inte får luft och jag känner mig ensam och utanför. Det kommer säkert bli skit med detta också...som alltid. Jag drar mig undan och pratar helst inte om jag inte måste. Klart jag hamnar utanför då...så är det ju och så har det alltid varit för mig. Jag klarar bara inte av det.

Tänk om jag bara kunde få vara mig själv när jag är bland människor. Vad mycket lättare det hade varit. Men nej...det finns ingen möjlighet. Det går bara inte.

Undrar om man kan dö av ångest...känns som jag snart kommer göra det.

Vet inte vad jag ska ta mig till nu...
Allmänt | | Kommentera |

Tomhet, meningslöshet och oro

Har klarat mig igenom ännu en dag med mycket ångest och oro. Det tar på krafterna att konstant vara på helspänn. Drar mig undan mer och mer för att det blir så jóbbigt att möta det som är så svårt. Orkar inte kämpa hela tiden.

Imorgon ska det komma en ny tjej till min avdelning och det känns väldigt jobbigt! Ännu en människa...Hoppas bara inerligt att det är en bra, lugn person. Sen kommer även en annan tjej tillbaks som varit borta några veckor..det känns också jobbigt för jag har svårt för henne. Hon tar väldigt mycket plats och vill gärna bestämma över allt och alla. Men jag hoppas att det ändå kommer ordna sig.

Känner mycket tomhet och meningslöshet och jag vet inte hur jag klarar av att ta mig igenom dagarna men jag tvingar mig trots att det känns så jobbigt och hoppas på att det kommer kännas lite bättre. Undrar bara när eller om det kommer göra det.

Känner mig ful, konstig och annorlunda och det är en hemsk känsla. Önskar så att den kunde försvinna och att jag nån gång kunde få känna mig bara liiite lite bra.

Hoppas det känns bättre i morgon...
Allmänt | | En kommentar |
Upp