Giving up?

Vad ska man ta sig till när det känns som hela världen är emot en?!
Vaknade upp med en hemsk ångest. Ville inte gå upp..låg så länge jag bara kunde. Tvingade mig sedan upp för mitt kaffe och min cigarett sen började det...JAg grät, grät och grät...kunde inte sluta. Kände sån total hopplöshet och  jag mår inte bra! 
 
JAg kunde inte sluta gråta och jag visste inte vad jag skulle göra så jag ringde mamma men det var vär ett  misstag. Hon förstår inte, ingen  förstår. 
 
Boendestödetkom i alla fall och följ de mig  till vårdcentrale n eftersom jag skulle kolla upp åder bråck e tjag har på mitt ben.  Tänkte avboka men det var försent så fick tvvinga  mig dit.   Först var hon tveksam men hon skulle skriva en remiss till kirurgen så får dom avgöra om de kan göra något åt det eller om det  anses som ett skönhetsfel och då får man betala det själv. Hoppas            at t domm kan  göra något. Men det är mitt  minsta problem just nu.
Nu gäller det att överleva denna dagen och nästa och nästa.  HUR?!
 
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |

Fortsätter blogga här. Glöm den andra bloggen

Nu var det väldigt längesen jag skrev här. Jag hade ju skaffat en  ny blogg  men ångrade mig. Känns  jo bbigt att ha två olika så   n u kommer jag skriva här igen.
 
Min dator verkar ha fått lite  prob lem med tangenterna som ni kanske märker. Ska ju alltid vara något!  Som om´d etinte räckte med  allt annat...Nej nej nej såklart inte.
 
Mitt liv suger just nu i alla fall.  Jagkom  ju tillbaks hem från behandlingshemmet i  Januarioch det har varit väldigt tufft och är fortfarande.  Jag har legat inne på psyk i en månad...blev så destruktiv igen och skadade min hand. Opererades och sedan  flyttadesj  ag  till en psykiatrisk avdelning.                          
Just nu mår  jag så hemskt!       Känne ringenting om nåt, bryr mig inte om någonting. Vill bar a försvinna.   Jäkla dator!  Går ju inte att skriva. <ville ju  det  nu.           
 
Jag känner  en   enorm  tomhet men samtidigt stark, stark ångest när jag är ute bland människor . Fruktansvärt!
 
Min läkare har haft semester och har inte tid  till henne  föränn om en vecka. Jag vet egentligen inte  vad hon skulle kunn agöra men det  här  går inte. Jag  är så nära på att avsluta allting just nu . Jag vill inte vara i detta tillståndet och det har hållt i sig länge nu. JAg vill bara inte mer.
 
 
                        
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp