ÅÅÅÅÅHHHHHH

Jag är så arg, ledsen och besviken!!! Jag mår som sagt sämre och har väldigt svårt att ta mig ut. Men idag hade jag en tid till min samtalskontakt som jga inte vart hos på länge så jag tvingade mig verkligen dit. Fick ta flera stesolid för att klara det.

Jag fattar inte ens varför jag gick dit! Vad trodde jag liksom?! Hur som helst så var han en lika stor idiot som senaste gången jag var där. Han påpekade att jag haft mycket tider ill min läkare och han undrade om hon skrev ut nya mediciner varje vecka!!! Vad fan tror han?! Han verkade tro att jag tycker det är roligt att testa nya mediciner hela tiden! JAg blir såå arg!

JAg mådde verkligen dåligt idag och kunde inte ens se honom i ögonen. Han sa efter att jag vart där i ca 15 min att det är ingen idé att prata idag, vi sätter upp en ny tid istället så får vi se då om du klarar det bättre. Vad fan är det för fel på honom???!!!

JAg trodde att jag gick dit för att få hjälp men jag hade sååå fel! Och inte en chans att jag går tillbaka till honom! JAg ångrar verkligen att jag gick dit alls idag och det tänker jag inte göra om!

Imorgon ska jag dit igen men för att träffa läkaren och jag hoppas verkligen att jag slipper se honom då! Min läkare måste i alla fall kunna hjälpa mig på något sätt! Jag kan inte ha det så här. Den nya medicinen har inte hjälpt ett skit utan jag har snarare fått mer ångest och mer social fobi.

Jag orkar inte mer!

Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp