Femte dagen utan lyrica...

Det är nu femte dagen helt utan lyrica och jag mår riktigt dåligt! Skakar, fryser, svettas, har en hemsk ångest och oro hela tiden och jag känner att det är svårt att andas. Har ett konstant tryck över bröstet. Som tur är har jag några oxascand kvar som jag kan ta när det blir som jobbigast. Men måste ta dom nu när jag ska sova för det går inte annars! Jag kan inte somna. Ligger bara och vrider och vänder mig och får ingen ro och det blir ju inte bättre av att känna att man inte får lyft. Det är det värsta som finns. Känslan av att inte få luft!! Det är så fruktansvärt att det går inte att beskriva. Så om detta inte går över snart så börjar jag med lyrican igen.

Förstod egentligen inte varför jag skulle sluta med den? Smart som jag är så frågade jag inte heller.

Skulle ju till sjukgymnasten i morgon och då hade jag tänkt fråga hur jag ska göra med sjukskrivningen och allt men de ringde från mottagningen  förut och sa att hon var sjuk så jag kan inte komma i morgon. Jag ska ju till psykologen på onsdag så jag får ju ta upp det med henne men det känns jobbigare på nåt sätt. Känns lättare att prata med sjukgymnasten. Men nu får det ju bli så. Måste få ordning på detta.

Har kollat upp den här nya medicinen voxra som jag ska börja med på onsdag och det verkar som att man inte borde ta den ihop med cipralex. Så varför sa läkaren det? Åh att det alltid ska vara något!

Har i all fall fått min bok idag så ska börja läsa den idag eller i morgon. Hoppas den kan hjälpa!

Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen

NattiMin fina Helmer som inte längre finns hos mig ♥

Allmänt | | Kommentera |

Söndag - bakis och ångest

Mår inte så bra idag. Är bakis och har ångest. Ångest för att jag drack igår, ångest för vad jag gjorde och sa, ångest för att bli gammal. Mår inte bra idag.

Varför är det så svårt att säga nej och varför är det så svårt att säga vad man tycke och tänker? Jag förstår inte. Jag mår ju bara ännu sämre när jag inte vågar säga ifrån. Blir så arg på  mig själv. Känner att jag borde vara på ett annat sätt när jag är så gammal som jag är. Borde inte vara ute och festa med 20-åringar. Men jag känner mig inte som 26 år. Eller hur ska man känna i den åldern?? Jag vet inte men jag känner mig inte gammal. Det är bara alla dessa borde som får mig att tänka på det.

Vill i alla fall skriva att jagnu är på fjärde dagen utan lyrica och jag har ångest! Har svårare att sova och jag har hjärtklappning och det känns som att det är svårare att få luft. Det är riktigt jobbigt. Men jag antar att jag måste försöka hålla ut och hoppas att det går över snart. Och jag hoppas verkligen att den nya medicinen kommer hjälpa mig att må bättre. Och att även boken jag beställt kommer att hjälpa. Jag måste må bättre! Jag måste lära mig att säga nej och våga stå upp för den jag är. Annars går det inte.Allmänt | | Kommentera |

Varit hos läkaren

Var hos läkaren igår. Det gick väl sådär. Kom som vanligt på efteråt vad jag skulle ha sagt. Men han lyssnade i alla fall på mig. Han förselog att jag skulle ta bort lyrican helt och istället ta en medicin som heter voxra. Det är en ny antideppresiv medicin som ska hjälpa mot deppresion men även mot ångest om jag förstod rätt. När jag läste om det så verkar den rätt så bra i alla fall och man går inte upp i vikt av den så det är ju värt att testa. Ska börja med den om en vecka.

Det som var väldigt jobbigt var att han sjukskrev mig endast en månad till och sen kommer han sjukskriva mig 75% i två månader och sen 50%. Jag undrar bara hur jag ska hitta något att göra på EN månad. Och dessutom något på endast 25%. Jag glömde ju fråga vad som händer om jag inte hittar någonting. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får prata med min sjukgymnast nästa vecka och se om hon kan hjälpa mig. För det här klarar jag inte själv.

Idag är det andra dagen helt utan lyrica och jag känner mig mer ångestfylld. Och tröttare. Somnade förut på dagen och sov i två timmar. Hade sån hemskt ångest när jag vaknade. Var helt svettig efter att ha drömt en så hemsk dröm! Vet inte hur jag ska kunna somna ikväll. Har tagit en oxascand och hoppas den hjälper. Frågade ju läkaren om han kunde skriva ut fler oxascand men det ville han helst inte men skrev i alla fall ut en liten förpackning som jag kan ha när jag får stark ångest.

Usch känner mig verkligen ångestfylld just nu. Hoppas det går över snart. Föresten läkaren jag träffade gav ett tips på en självhjälpsbok som ska vara väldigt bra. Social fobi heter den. Har beställt den nu så hoppas den kan vara till bra hjälp.

NattiAllmänt | | Kommentera |
Upp