Let me sleep forever

Orkar egentligen inte skriva men jag kände att jag måste. Jag mår inte bra. Det blir inte bättre. Jag har till och med tappat det enda jag lever för MUSIKEN! Inte ens den berör mig längre. Det har den ju ALLTID gjort. Den har vart min tröst och vad ska jag göra om inte har den??!! Jag kan sätta på en låt som jag egentligen älskar men jag känner INGENTING. Så jag är helt tom. Jag står inte ut. Jag har ingenting. INGET kan göra mig glad. Jag försöker fylla tomrummet med allt jag fåt tag på...Tabletter, alkohol. Förut hjälpte det lite men nu hjälper inte det heller så jag har INGENTING!!!
 
Det finns ingenting kvar. JAg är död inombords och det känns som att jag aldrig mer komer få känna mig levande. JAg vill inte vara vaken! Låt mig bara få sova, sova, sova för allltid! För det här går inte att leva med.
 
Jag står inte ut. Vad ska jag göra då?
 
Jag äcklas också av mig själv. JAg har blivit fet och ful och jag hatar mig själv så otroligt mycket! JAg vill inte se mig i spegeln och jag kan inte längre visa mig ute. JAG SKÄMS IHJÄL. JAg vill inte mötas någon blick. JAg vill gömma mig här för alltid.
Ni fattar inte och ingen fattar vilket helvete detta är! JAG ÄR FAST HÄR INNE OCH JAG HATAR MIG SJÄLV OCH DET FINNS INGEN VÄG UT!
 
 
Allmänt | | 6 kommentarer |

Xxx

Aldrig mått så dåligt. Jag tror det är slut nu. Även om jag innerst inne inte vill så kanske detta är slutet. För jag orkar inte mer, jag vill inte mer. Glöden har slocknat för alltid. 
Kanske det bara är en olycka men jag är rädd för att leva och rädd för att dö. Men det som händer får hända...


Allmänt | | Kommentera |

Vad händer?

Mår inte bra...Får ingen effekt av min lyrica längre. Det är ju den jag lever för så vad ska jag göra??!!!! 

Dessutom ska de snart sänka den..det kommer bli ett helvete. Vet ingenting just nu. Vill bara känna en skön känsla av lugn men inte det här! Jag är helt tom! Jag vill inte känna mig tom! Det är det värsta jag vet. Åh jag står inte ut. 
Ge mig nåt!
Min sociala fobi är värre än nånsin. Går inte ut längre om jag inte måste. 
Jag hatar mig själv...Min kropp, mitt ansikte, min person. Allting! 
Jag skäms över allt jag är!

Jag har ingen ork eller lust till nånting. Jag bara sitter här och kollar meningslösa serier...tiden går och jag står still där jag alltid stått. 
Ångest och tomhet är mitt liv. Är jag dömd till att alltid ha det såhär? I så fall vill jag inte leva. 
För det här är mitt helvete på jorden. 
Vet inte vad som kommer hända men jag står inte ut! 


Allmänt | | Kommentera |
Upp