Livet

Tänk vad snabbt livet kan förändras. Inget är säkert och man vet aldrig vad som kan hända.

Känner mig dum som slösar bort mitt liv på att må dåligt! Men kan jag hjälpa det? Jag försöker ju ändå...Måste jag försöka ännu mer? Jag vill inte dö och jag vill aldirg vara med om att någon jag älskar tas ifrån mig. Jag vet att vi alla kommr att dö någon gång men varför påskynda det?

Jag vet att det är lätt att säga för jag vet vilket helvete det är att vara så längt nere att man inte ser någon annan utväg. Men jag vill ju må bra! Jag vill kunna njuta av livet, jag vill vara med dom jag älskar. Och jag har inte riktigt förstått vad jag utsatt min familj för när jag tagit överdoser. Men jag har insett det nu och jag ska göra allt för att inte göra om det. Vill inte göra min familj illa. De är mitt allt och utan dom hade jag inte varit nånting ♥

Det är lätt att skriva om det men det är sååå otroligt svårt i verkligheten. Att leva i ständig panik och rädsla och aldrig kunna vara mig själv utan låtsas vara någon som jag inte är, någon som jag hatar att vara. Jag vill bara få vara mig själv och strunta i vad alla tycker och tänker om mig?! Livet är för kort för det! Jag vet ju det men ändå går det inte! Och det gör mig såå frustrerad och arg!

Mitt liv består av att gömma mig i min lägenhet och det har jag gjort i såå många är nu. JAg vill ju leva livet! Jag vill verkligen...men denna sociala fobi hindrar mig så! Den har förstört mitt liv! Och nu har den blivit värre! Det är har blivit extremt svårt för mig men kontakt med andra människor. Jag är livrädd för att göra fel eller säga fel. Men vad gör det? Egentligen?

Jag fick ju insatt en ny medicin, lamotrigin förra veckan och jag antar att det är på grund av den som jag fått ökad ångest. Jag har ständig stresskänsla, svårt att andas hela tiden! Det går inte! Jag kan bara inte stå ut med det. Jag har även från och med idag satt ut min antidepressiva medicin, cymbalta då den gör mig så avtrubbad och jag vill se hur jag mår utan den. OCH jag har minskat på seroquel. Kanske inte så smart att göra så många ädringar på en gång. Men nu är det så och jag vet inte hur jag ska klara detta och hur länge jag ska orka stå ut?

Min mammas vän och min förra arbetskollega dog ikväll efter att fått en stroke. Så hemskt och jag lider så med hennes familj, hennes yngsta son är bara 13 år. 

Vila i frid Christel ♥ 



Allmänt | | Kommentera |
Upp