Känns som höst idag...

Idag känns det som om hösten närmar sig...vet inte riktigt vad jag tycker om det. På ett sätt känns det skönt då man kan gömma sig mer när det är mörkare men jag vill nog inte att sommaren ska vara slut redan. Den har gått väldigt fort i år tycker jag. Hoppas det blir några fler härliga sommardagar med sol och bad!

Jag mår väl som vanligt...varken bättre eller sämre. Har nu tagit cymbalta i ca två veckor och jag känner inte så speciellt mycket av den. Tror jag skulle behöva öka den men jag ska ju inte till läkaren förrän i september så jag får väl vänta och se hur det känns.

De jag har kontakt med på mottagnigen där jag går är ju på semester nu tom 18:e augusti. De lovade i alla fall att någon annan person där skulle ringa mig en gång i veckan. Det var en sjuksköterska som hade försökt ringa mig men inte fått tag i mig pga gammalt nummer. Jag ringde till hennes telefonsvarare och lämnade mitt nya nummer i af. Hon rignde då senare upp mig men jag missade det så hon lämnade ett meddelande. Hon sa att hon inte ens visste varför hon skulle ringa mig! Jag blir så trött! Självklart skulle läkaren och arbetsterapeuten berättat för henne VARFÖR hon skulle ringa mig och inte bara lämna en lapp till henne med mitt namn och nummer och inget mer!

Förstår inte hur de tänker! Jag mår dåligt här! Jag ska inte behöva ringa upp och tala om varför hon ska ringa mig! Det är ju helt sjukt! Det är ju väldigt tur att jag inte har självmordstankar i alla fall.

Idag var jag, mamma och syster i Ullared och shoppade lite i alla fall. Det var hemska köer och jag hade ångest för allt folk men annars var det kul!  Hittade en del fina saker till lägenheten och så!

Nu är jag helt slut så ska lägga mig i soffan och kolla lite tv. Känner mig lite rastlös bara...trots att jag är så trött! Konstigt. Kanske en biverkan av medicinen.

Natti!

Tack föresten Areyanna för dina fina kommentarer! Fin blogg har du också!









Allmänt | | Kommentera |
Upp