Arbetsterapi idag...

Vaknade vid 5 i morse och kunde inte sova...Hemskt! Drömde att jag satt på min terapeuts kontor och lyssnade på Ola Magnell! Konstigt värre!

Vet inte riktigt hur jag känner mig idag men känner mig fortfarande deppig. Vet inte hur jag ska komma vidare med mitt liv. Kanske hade det varit bättre om jag hade haft något att göra på dagarna istället för att bara sitta här och fundera och älta allt.

I dag ska jag till arbetsterapin men jag har ingen lust egentligen. Har fortfarande inte börjat i gruppen utan det är bara jag och hon än sålänge. Känns jobbigt när hon ska titta på hur jag arbetar och iakta allt jag gör. Känner mig så obekväm och ful då. Usch! Men ska försöka ta mig dit i alla fall. Kommer ju ut lite då också.

Kanske skriver sen och berättar hur det gick!


Allmänt | | 2 kommentarer |

Känner ingenting!

Jag mår fruktansvärt dåligt just nu! Vet inte vart jag ska ta vägen! Ingen förstår ju heller! INGEN! Inte ens min läkare eller terapeut! Hur ska jag göra då?!

Jag orkar inte ha det såhär! Men jag vill inte dö heller! Så vad att göra??? Hur ska jag få de att FATTA hur dåligt jag mår?! Jag bara undrar...

Var hos min terapeut idag och han skulle prata med läkaren om jag kan byta ut min ena medicin. Hoppas verkligen att han hör av sig imorgon igen om hur jag ska göra! Det måste finnas någon medicin som kan få mig att må bättre än så här!

Just nu är det hemskt! Jag känner ingenting. Försöker tänka på något, hemskt eller kul...men känner precis ingenting! Jag står inte ut!!!! Hatar att känna såhär!

JAG STÅR INTE UT!!!

Allmänt | | 4 kommentarer |

Depressed

Ååhh jag är så uttråkad och deppig...

Jag har satt ut abilify nu på egen hand. Det känns inte bra att ta den och jag får så svårt att sova. Jag har inte tagit den på två dagar nu men känner inget än så länge. Jobbigt om jag blir så där extremt trött igen bara. Åh vet inte om jag ska börja ta den igen eller inte.

Min terapeur ringde förut då jag bett honom ringa. Han kunde inte hjälpa mig mer än att han tyckte att jag skulle komma på våran tid imorgon så jag får ju försöka med det. Vill bara att det ska bli bättre NU! Orkar inte ha mer tålamod.

Jag känner ingenting om nånting. Det är hemskt!

Snälla låt mig få må bra!

Allmänt | | Kommentera |
Upp