Tomhet

Hamnde på bottens botten IGEN! Jag har mått så jäkla dåligt..legat apatisk i sängen sen jag kom tillbaks från Gbg. Det var ett stort misslyckande att åka dit och jag skulle aldrig gjort det men nu blev det så. Jag har tappat alla känslor...känner ingenting om nånting, är totalt avtrubbad..och vad är det för mening med att leva då?

Jag ville bara försvinna! Så...jag tog en överdos, brydde mig inte om ifall jag skulle dö, allt kunde kvitta. Känns fortfarande så. Utan känslor är jag ingenting. Fast när jag väl harkänslor så blir de för starka och då står jag inte ut med det. Så jag får välja, antingen total tomhet eller stark, stark ångest? Ja...det är inget lätt val för inget av det är bra. 

Idag är första dagen på flera dagar som jag klarat av att bara sitta upp, pratat med min terapeut och betalat räkningar. Det är stort för mig. Och jag försöker intala mig att jag har varit duktig. Det har jag. 

Eftersom denna hemska tomhet kom över mig i samband med att jag höjde min antideppressiva medicin, cymbalta så ringde jag till min läkare och bad henne sänka den igen. har vart utan helt i två dar nu men började med 30 mg idag igen. Det måste vara den och att det kommer bli bättre nu när jag sänkt den igen. Om inte...så klarar jag inte det här.

Spelar något nån roll?

Allmänt | | Kommentera |
Upp