Kollat på ny lägenhet idag

Idag har jag varit och kollat på en lägenhet. Måste ju ha en billigare så har hittat en etta i närheten där jag bor. Den var väl helt okej men LITEN och ingen balkong! Vet inte hur jag ska klara det men måste jag så måste jag ju!

Jag ska kolla på en till lägenhet nu på fredag också i närheten av den andra. Den är något större och den har balkong så det känns ju bättre! Men det gäller ju att hon som bor där vill ha min lägenhet också. Hoppas!

Det var rätt ångestfyllt att gå dit. Träffa en ny människa och sen skulle vi ha sällskap till min lägenhet. Det gick väl okej men det var joobigt! Och på fredag får jag göra det igen. Men ska klara det också!

Har ju börjat med en ny medicin, abilify och jag vet inte om det beror på den men känner mg lite mer aktiv! Har städat idag hela dagen och gått en promenad. Det känns i alla fall bra och hoppas verkligen att det kan fortsätta så.

Jag har även betämt mig för att göra ett försök att läsa en kurs på distans nu. Hoppas hoppas det kan funka!Missy ♥
Allmänt | | Kommentera |

Trivs där jag bor

Måste bara säga det att jag trivs så bra där jag bor! Var iväg hos en kompis förut och jag kände mig så himla otrygg! Kändes så bra att komma hem idag!

Funderar mycket på vad jag ska göra...jag måste sysselsätta mig med något. Jag orkar inte vara hemma hela hösten också. Jag ska ju iofs börja i abetsterapin snart men jag antar att det inte kommer vara så ofta.

Jag har ju kommit in på religonkursen på distans men inte varit närvarnade. Jag funderar på att fråga läraren om jag fortfarande har en chans att börja kursen. Jag vet inte...vad tyker ni?

Känner bara så starkt att jag måste ha något att göra. En annan sak är pengar! Jag är så fattig just nu! vet inte vad jag ska  ghöra. Får försöka hitta en billigare lägenhet men man  kan väl inte ta vad som helst?! Nej det gör inte jag i alla fall!

Men balkong får jag försöka klara mig utan! Eller?!

Har hemsk spänningsvärk i kroppen nu...usch det är så jobbigt!

Mamma ringde i alla fall till min mottagning och de hade sagt att jag står i kö för kbt-terapi men han visste inte. ÅHh suck! Hoppas jag kan få det snart i alla fall. JAg känner att jag måste ha mer hjälp än bara medicin. Men har ändp ett hopp att nya medicinen ska hjälpa mig något!

Natti!

Allmänt | | Kommentera |

Abilify

Har ju börjat med en ny medicin, abilify. Jag ska ta den varannan dag i två veckor för att sedan ta den varje dag. Idag är det tredje dagen jag tar den. Har nog inte märkt så mycket ännu förutom att jag kände mig väldigt rastlös efter jag tog första tabletten. Hoppas det inte blir så igen!

Jag har hållt mig sysselsatt i helgen med att hjälpa pappa att städa det sista inför flytten. Åkte även med en sväng till hans nya boende. Mådde inte alls bra just då men jag var ute bland folk i alla fall.

Tycker det känns värre än nånsin att vara ute bland människor. Jag känner mig så otroligt obekväm i min kropp och det känns som at alla jag möter vet vad jag tänker och de ser på mig hur dåligt jag mår. Det är hemskt!

Jag blir skakig och får hemsk ångest när jag möter en människa. Jag skäms liksom över mig själv och vill bara gömma mig! Varför måste det vara såhär?! Jag vill må bra oh strunta i vad alla tycker och tänker. Det är ju inte det som är viktigt! Men varför kan jag inte förstå det och strunta i dom?!

Just nu känner jag att jag vill gå ut och gå en promenad men tankarna hindrar mig. Jag börjar genast tänka på vad jag ska ha på mig, vad jag ska ha för frisyr, kommer alla titta konstigt på mig, de tycker att jag är fet och ful och undrar vad jag gör ute. ÅÅhhh det här är såå jobbigt!!!

Jag SKA i alla fall gå min promenad men det kommer bli hemskt, som alltid! Usch! Det är sjukt att man inte ens ska kunna gå en promenad utan att få hemsk ångest!

Vill bli fri från detta nu!

Allmänt | | Kommentera |
Upp