Ångest över hur jag ser ut

Känner starkt att det faktiskt är något fel på mig. Att jag ser konstig och annorlunda ut. Att jag är ful och fet. Det känns starkare än nånsin just nu. Vet inte vad jag ska ta mig till!

Jag vågar knappt gå ut...klarar inte av att människor tittar på mig. När de gör det så skäms jag över mig själv och jag vill bara gömma mig. Jag står inte ut med det här. Jag tänker på det hela tiden och kan aldrig slappna av. Vad ska jag göra?!

Jag har så svårt att prata om det men jag måste verkligen ta upp det här med min terapeut eller med läkaren. Vet inte hur det ska gå till men jag måste ta mod till mig att våga!

Jag kan inte ha det så här! Jag orkar inte! Det förstör ju allt!

Hoppas innerligt att det finns någon hjälp att få mot de här hemska tankarna och känslorna!Allmänt | | 2 kommentarer |

Tankar och känslor

Hemska ångest! LÅt mig vara ifred! Jag står inte ut! Tvingade iväg mig på en promenad alldeles nyss och det var hemskt! Kände mig så himla otroligt ful och fet och såå obekväm i min kropp! Och det enda jag tänker på är vad folk ska tycka och tänka om mig!

Jag känner mig rädd och skamsen! Är rädd att folk ska skratta åt mig eller att de ska tycka illa om mig. Jag orkar inte tänka mer!!! Varför bryr jag mig?!

Var även hos läkaren idag och hon fattar verkligen inte hur trött jag är! Hon kunde inte göra ett skit åt det! TACK! Ska jag fortsätta att bara ligga här då och sova bort mitt liv?!

Jag undrar bara hur det blev såhär illa??? Jag fattar inte det! Varför mår jag så dåligt över mig själv?

Jag ska i alla fall börja med lyrica igen. Den kommer ju inte få bort de här tankarna och känslorna men hoppas att den i alla fall kan minska ångesten lite. Så idag börjar jag med lyrica 50 mg.

Hoppas verkligen det blir bättre snart! Jag är så arg och ledsen över att behöva känna såhär!

Allmänt | | Kommentera |

Obekväm och trött

Jag mår inte alls bra!

Var och hälsade på min brorsdotter idag och det gick sådär. Klart att det var jätteroligt att träffa henne men jag kände mig såå obekväm, orkeslös och bara väldigt tråkig! Det var hemskt att åka bussen dit och hem. Känner mig så fruktansvärt ful när jag är bland människor. Känns som de kollar konstigt på mig och tycker att jag är ful.

Jag orkar inte känna såhär mer! Varför kan det inte försvinna?!

I morgon ska jag till läkaren igen och jag känner mig rätt orolig för det. Vet inte vad jag ska säga och jag är rädd att hon inte ska lyssna på mig. Sen direkt när jag varit där ska jag till arbetsterapin och jag har ingen lust alls till det.

Jag vill må bra nu!

Allmänt | | Kommentera |
Upp