Aj

Ja...gissa vad? Har fått tillbaks den hemska värken i kroppen, i alla leder och huvudet. Värker överallt och det är för att jag höjt min antidepressiva medicin, cipralex. Varje gång jag har höjt den så har jag fått ont. Men jag tänkte att jag får stå ut med det om den gör mig bättre men jag ahde glömt hur hemskt det är att hela tiden har ont. Det går bara inte så jag får säga till läkaren att sänka den igen. Det går bara inte. 
 
Har även blivit så mycket tröttare. Orkar ingenting. Och det här är ingen bra dag. Vaknde vid ett och kände bara total tomhet. Tvingade mig ut bara för att gå runt kvarteret. Hemskt som vanligt. JAg förstår i nte hur det kan vara såhhär! Att jagär så besatt av vad främmande människor tycker och tänker om mig. JAg orkar inte mer!
 
Men vad ska jag göra?! INget tycks ju hjälpa. Och dum som jag är så blev jag desperat och gjorde det jag lovat mig själv att inte göra igen. Överdoserade lyrica. Fan. Meningen är ju att jag ska trappa ut den nu  för att se om det är den som gör mig så avtrubbad och tom. 
 
Jag är i ekonomisk kris. Det blev ett glapp med föräkringskassan så fick inga pengar i Augusti. Var tvungen att gå till soss, vilket jag INTE ska behöva! Fick veta i fredags att jag endast fick 3000 kr. Räckte till hyran men nu då?! JAgär helt pank och har flera obetalda räkningar och vad ska jag leva av?! JAg är sååå arg! Måste ta tag i detta i morgon och kräva att jag i alla fall får pengar till mat. Detta är ju helt sjukt!!!
 
Gör de inte det så är ju mitt liv över typ. Nu har jag verkligen förstått att pengar är allt. MAn överlever ju inte utan.
 
Usch trött på allt just nu. Deppig, uttråkad, ont och på väääldigt dåligt humör!
 
J<g vdt inte vad jag ska göra...Dagarna bara går och inget nytt händer. Min ångest och sociala fobi vil inte försvinna. Ska jag leva såhär resten av mitt liv?! Jag tror jag kommer göra det och det känns för jäkligt. Fattar inte hur det kunnat bli såhär!!!
 
 
Allmänt | | 5 kommentarer |
Upp