Ingen bra dag

Idag har jag legat i soffan nästan hela dagen, har varit så trött och mått så illa. Så tråkigt..Har känt mig mer nere idag också. Denna totala tomheten förgör mig! Känner mig ensam och har ångest. Träffade min terapeut i morse men det gick inte så bra...Jag var inte alls närvarande och jagklarade inte av exponeringen. Hade svårt att prata, var arg men samtidigt ledsen...Ville bara vara ensam. Efter det gick jag hen och la mig i soffan och somnade.

Mår inte alls bra nu...Tänker på hur jag ska överleva helgen här ensam. JAg vill inte vara här just nu men vet inte var jag skulle vilja vara heller. Allt känns bara väldigt tungt just nu och jag vet inte hur jag ska klara det. Hur ska jag klara det? Vad ska jag göra för at inte må så här dåligt? Jag vill inte må såhär.

Imorgon åker alla här till Danmark, även all personal så det kommer inte finnas någon här, får lite panik över det då jag känner att jag mår sämre igen. Jag hade kunnat följa med men det förstörde min sociala fobi...som vanligt. Men vill inte åka med ändå, inte när jag mår såhär. Vet bara inte vad jag ska göra imorgon. Eller i helgen. Ja vll inte vara ensam. Tror jag inte i alla fall. Kan åka hem till Gbg men ja tror att min syster kommer jobba...Åhh vet inte hur jag ska göra. Men jag vägrar sitta här ensam hela helgen.

Allmänt | | Kommentera |

Fortsätter med medicinen

Jag lyssnade inte till mit infall om att redan sluta med medicinen. Jag ger den några veckor till men märker jag att jag går upp så slutar jag.

Idag har jag haft exponering med min terapeut...det gick väl sådär, ska träffa honom på onsdag igen. Känns såtomt efter att syster åkt hem igen. Mår inte bra av den här ensamheten! Inte när det blir för mycket och jag måste hitta något att sysselsätta mig med men vet inte vad. Det här funkar i alla fall inte. Jag vill ha något att göra...

Är så trött, känner bara för att gå och lägga mig..Ne fy nu känner jag mig nere men kan inte göra så mycket åt det. Får hoppas morgondagen blir en bättre dag...

Natti
Allmänt | | En kommentar |

Mediciner och vikt

Mår inte bra...Jag vill inte leva som jag gör men jag vet inte vad jag ska göra för att förändra det. Och nu de senaste dagarna har jag känt mig mer avtrubbad igen och jag VILL INTE VARA AVTRUBBAD! Jag vill ju så gärna känna! Annars spelar ingenting roll. Jag försöker intala mig att jag mår bra men det går inte! För jag mår allt annat än bra. Min tröst har alltid varit musiken men nu har jag inte ens den längre...Jag känner ingenting, berörs inte av den som den alltid gjort innan. Inget gör mig glad längre. Jag vet inte hur jag ska orka...

Och återigen det hr med viktien då..Jag vet att jag besatt av mediciner och biverkningar men jag vägrar gå upp i vikt av ännu en medicin så nu fick jag ett infall att jag ska sluta ta den. Alla kommer bli såå arga på mig, personalen och sköterkan men jag orkar inte bry mig om det. Och jag vet att jag inte tagit den tillräckligt länge (tagit den en månad) men det struntar jag också i.

Jag vill inte ta den mer men jag vet inte om jag vågar sluta....Kommer antagligen få mycket värre ångest men som jag ser det just nu så hellre det än viktuppgång. jag mår redan hemskt dåligt över mtt utseende och min kropp och jag vägrar bara gå upp mer.

ÅÅhh vad allt känns tungt just nu...Och ensamt.

Ska jag lyssna till mitt infall?
Allmänt | | Kommentera |
Upp