Lyrica-abstinens

Varit inlagd på psyk några dagar då jag mådde så hemskt dåligt och ville ha hjälp med att trappa ner lyrica då jag har hamnat i ett missbruk av den och den gör mig sämre. Men läkaren på avdelningen satte mig istället på nedtrappning av mina lugnande, stesolid.  Hon menade att jag skulle klara att sluta med dom på fem dagar när jag ätit dom i flera år!!! Och det var inte de jag skulle sätta ut och speciellt inte samtidigt som hon direkt kapade iktorivilen helt och tog bort 100 mg lyrica. 
Och det gick bara inte att klara för jag har och fick sån hemsk abstinens av lyrica och då bara genom att äta den enligt ordination och inte som jag gjort de senaste åren, ta allt direkt och låta allt bli en farlig dimma som gjorde mig till någon jag verkligen inte vill vara så jag har kämpat och kämpat och kämpat just nu också. Kroppen skriker efter lyrica och det känns som det brinner i mig och det är ett helvete som jag inte önskar någon. Och hemsk abstinens varje sekund, minut, timme men jag har verkligen bestämt mig för detta nu hur jävligt det än är! Idag har jag sänkt lyrica och tagit den SÅ SOM JAG SKA  och det är stort för mig då jag inte klarat göra det på flera år. Men nu har jag klarat en vecka! Jag är bäst! Är livrädd att trilla dit igen men nej det ska jag inte! 
 
Jag hoppas verkligen och ber att den här abstinensen släpper snart och att jag mår bättre. Oj vad trött jag blev nu. Måste sova.
Natti
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Fy fan vad bra du är. Kan inte ens föreställa mig hur det kan vara.
Du verkar vara en riktig kämpe,glöm inte det,det är riktigt bra gjort. Jag hejar på dig allt jag kan!
Kram

Upp