Misstake of the day!

Okej...första misstaget jag gjorde idag var att inte åka och träna på gymmet. ANdra misstaget var att inte göra nånting alls med dagen. Och misstag nummer tre vara att jag nu tog en halv sömntablett som jag ju INTE skulle göra. Ja och nu känner jag mig helt värdelös! Fan! Men jag får ju sån ångest!! JAg blir skakig i hela kroppen, på helspänn, omöjligt att slappna av. Blir extremt lättirreterad! Har vart arg hela dagen. Får svårt att prata, vågar att inte gå ut. Fan för detta. Just nu vill jag bara hälla i mig en hel burk med lugnande. Men det har jag inte så det är ju ingen risk.
 
Jag visste att det skulle vara svårt att göra detta och jag är så arg att jag inte kunde stå emot. Åhh detta känns inte alls bra. Hur ska jag klara detta??!!!
 
JAg vill ju...JAg vill ju göra min behandling på ett riktigt sätt. INte såhär. Håller jag på såhär så kommer jag ju aldrig bli bättre men va fan! Mitt liv är ju så tråkigt och meningslöst. Är det fel att jag vill känna mig avslappnad och vara utan ångest?!  JAg kan inte se att det är fel men tydligen så är det ju det. Jag vet inte ens om jag vill sluta med mina lugnande längre...Men jag borde ju göra det medans jag är kvar här. Nä alltså jag får väl försöka imorgon igen eller nåt...
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp