Femte dagen utan lyrica...

Det är nu femte dagen helt utan lyrica och jag mår riktigt dåligt! Skakar, fryser, svettas, har en hemsk ångest och oro hela tiden och jag känner att det är svårt att andas. Har ett konstant tryck över bröstet. Som tur är har jag några oxascand kvar som jag kan ta när det blir som jobbigast. Men måste ta dom nu när jag ska sova för det går inte annars! Jag kan inte somna. Ligger bara och vrider och vänder mig och får ingen ro och det blir ju inte bättre av att känna att man inte får lyft. Det är det värsta som finns. Känslan av att inte få luft!! Det är så fruktansvärt att det går inte att beskriva. Så om detta inte går över snart så börjar jag med lyrican igen.

Förstod egentligen inte varför jag skulle sluta med den? Smart som jag är så frågade jag inte heller.

Skulle ju till sjukgymnasten i morgon och då hade jag tänkt fråga hur jag ska göra med sjukskrivningen och allt men de ringde från mottagningen  förut och sa att hon var sjuk så jag kan inte komma i morgon. Jag ska ju till psykologen på onsdag så jag får ju ta upp det med henne men det känns jobbigare på nåt sätt. Känns lättare att prata med sjukgymnasten. Men nu får det ju bli så. Måste få ordning på detta.

Har kollat upp den här nya medicinen voxra som jag ska börja med på onsdag och det verkar som att man inte borde ta den ihop med cipralex. Så varför sa läkaren det? Åh att det alltid ska vara något!

Har i all fall fått min bok idag så ska börja läsa den idag eller i morgon. Hoppas den kan hjälpa!

Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen

NattiMin fina Helmer som inte längre finns hos mig ♥

Allmänt | | Kommentera |
Upp