Lyrica

Jag mår inte bra!!! Fick höja lyrican igen för jag fick svårare att vara bland folk, kände mig mer skakig och orolig. Men nu när jag höjt lyrican mår jag inte bättre precis utan har fått en annan slags ångest. En slags ångest som gör att jag inte kan prata! Klarade inte heller promenera ute. Kan inte förklara det men det känns som ett lock ligger på alla mina känslor så de kommer inte ut hur mycket jag än vill. Det är stopp, stängt..ingen kommer in. Åh det är så hemskt! Jag kände mig rätt bra igår, kände mig rätt hoppfull och var ute på en timmes promenad! Jag var rätt glad. Men självklart ska det bli dåligt igen! Varför är det så? Förstår inte.

Min mage känns ännu större just nu och jag känner mig stor som en flodhäst. Inte så konstigt iofs..sitter ju bara här vid datorn hela dagarna. Men har i alla fall slutat äta sötsaker och har börjat promenera men ändå väller magen ut! Åh jag står inte ut! Jag vill vara smal igen! Mår inte bra av det här! Varör finns det ingen medicin som funkar och som inte ger viktuppgång?! Och varför känns det som att läkarna har gett upp hoppet om mig?! De bryr sig inte...jag har inte ens fått en ny tid. Och läkaren jag hade förut har slutat...skulle få en tid till den nya läkaren och det har jag inte heller fått. Förstår inte hur de tänker. Jag mår ju skit! Man ska inte behöva ha det såhär! '

Vet inte vad jag ska ta mig till och jag har sån hemsk ångest just nu. Men ensam som vanligt får jag försöka ta mig igenom det.

Om ni som läser har liknande problem får ni gärna kommentera och kanske ge nåt tips!

Kram kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp