Mår skit

Åååhhhh jag är arg! Jag är ledsen! Jag är ingenting! Hatar denna känsla av tomhet och meningslöshet och det är så hemskt att vakna med den varje morgon!!! När ska det vara nog?! Räcker det inte nu?! När ska jag få må bra?!

Jag orkar int mer...ååååhh vill bara försvinna. Jag mår skit! Och allt känns hopplöst och det känns som behandlingen här kommer inte hjälpa mig. Jag kanske borde avbryta detta och ja...vet inte vad jag ska göra eller ta vägen då. Varför blev det sphär nu? JAg såg ju lite, lite hopp och nu är allt svart igen...

Personalen tvingade upp mig i morse för att jag skulle duka fram frukosten....Fy fan! Men snällt så gick jag upp och gjorde det. Jag skippade morgonsamlingen för jag orkar inte med folk just nu. JAg har varit och är så arg på senaste tiden...vet inte varför. Och vad ska jag göra med denna meningslösa dag?

Jag har panik! vet inte vad jag ska ta mig till och det är bara skitpersonal här och har ingen jag kan prata med.

Jag är arg på min familj! Det här med den jäkla julen ska alltid förstöras och det är alltid jag som ska fixa allt och ställa upp på allt medans mina syskon inte gör ett skit. Varför ska jag? Jag som mår sämst ska tvinga mig att sitta med pappa på julafton för att se honom full och göra bort sig för att jag inte står ut med att han ska sitta ensam på julafton.
Allmänt | | En kommentar |
Upp